ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА!

11.11.2012 17:00

ФК "МЛАДИ РАДНИК"- ФК "ЈУНИОР НН"   1 : 0  (1:0)

 

Colony Arena

Гледалаца: око 60

Судија: Предраг Петровић (Ваљево)

Стрелац: Ненад Тодоровић у 36.минуту

Жути картони: Тодоровић и Антић (Млади Радник), Спасојевић и Ивановић (Јуниор НН)

 

ФК "МЛАДИ РАДНИК": Б.Јовановић, Пантелић,Ђ.Јовановић ( од 62.минута Плећић), Продановић, Митровић, Јеремић, Суботић, Теофиловић (од 62. минута Симић), Р.Јовановић, Тодоровић, Стојановић ( од 46.минута Антић)

 

ФК "ЈУНИОР Ново Насеље": Ерић, Ђурђевић, Пантелић, Ивановић, Вуковић, Грбић ( од 7.минута Јефтић), Грујић ( од 52.минута Андрић), Петровић, Стојнић ( од 63.минута Живановић), Кремић, Спасојевић

 

Одлична, сигурно и најбоља утакмица ове јесени коју су одиграли Колонијаши. Да су нападачи били мало присебнији, гости из Новог Насеља би кући отишли са пуном мрежом. Тодоровић три пута и Продановић једном сами су били пред Ерићем, али нису били прецизни.

Одлућујући погодак дело је Ненада Тодоровића, који је после додавања Стојановића велемајсторски са око 30 метара искоса фантастично погодио за, испоставило се, коначних 1 : 0.

Млади Радник је тек пред крај овог дела првенства почео да игра како се то од њега и очекивало. Остаје нада да ће се на пролеће надокнадити све пропуштено ове јесени и да ће се остварити пласман у најављену нову Међуопштинску лигу.