"ЈЕДАН ЈЕ ЈОВАНОВИЋ БОЈАН"

20.04.2013 19:46

ФК "МЛАДИ РАДНИК" - ФК "Младост" Драчић   1 : 1  ( 1 : 0 )

 

Стадион: COLONY ARENA

Гледалаца: око 100

Судија: Жељко Матић ( Ваљево )

Стрелци: Чабаркапа у 40.минуту ( Млади Радник ), Лекић у 61.минуту (Младост)

Жути картони: Димитријевић, Тодоровић, Ђ.Јовановић (Млади Радник), Селаковић, Мојсиловић (Младост)

 

ФК "МЛАДИ РАДНИК": Б.Јовановић, Чабаркапа, Плећић, Продановић, Ђ.Јовановић, Р.Јовановић (од 72.минута Јанковић), Јездимировић, Теофиловић ( од 90.минута Јеремић), Илић, Тодоровић, Димитријевић

ФК "МЛАДОСТ": Тешић, Митровић, Минић, Познановић, Мојсиловић, Селаковић, Лекић ( од90.минута Тешић), Јездић (од 79.минута Петровић), Савић, Павловић, Филиповић

 

ЈУНАЧКИ РЕМИ МЛАДОГ РАДНИКА!!!! И то против лидера Прве лиге Валјева! Успели су да освоје бод, а заслужили су сва три. Али, против судија се једноставно није могло. Толико некоме помагати да додје до победе по сваку цену одавно нисмо видели. Испада да кукамо, али, сви који су били данас на стадиону могли су да виде како не треба да изгледа суђење на једној утакмици. Пођимо редом.

Од самог старта, домаћин је ставио до знања да нема респекта према, до овог кола, лидеру на табели. Борили су се за сваку лопту као лавови, имали и неколико прилика, али помоћни судија Петровић "није дао" да се те прилике и реализују. И поред тога, судије ништа нису могле у 40.минуту када је одбијену лопту главом у гол гостију спровео Милан Чабаркапа, за велику радост данас бројних Колонијаша. Круна одличне игре домаћина.

У надокнади времена (само судији Матићу познатој), једну лопту у шеснаестерцу Младог Радника, коју је грудима однео Чабаркапа, главни судија Матић је окарактерисао као играње руком и показао на једанаестерац. Лекић шутира, а Бојан Јовановић излази као победник .Одмах затим крај полувремена!???

Друго полувреме почиње привидном иницијативом гостију, али без иједне шансе за гол, све до 61.минута. Једну лопту убачену после прекида, на другој стативи, у очигледној офсајд позицији!! руком у гол домаћих убацује Лекић. Невероватно али истинито.

Шоу судијске тројке настављен је само три минута касније. Још један пенал за госте, коме је претходило, само судији Матићу невидљиво играње руком Павловића и на тај начин дао себи фор и ушао у шеснаестерац Младог Радника, где је пао после дуела са Ђ.Јовановићем. 

Али, данас фантастични Бојан Јовановић враћа правду на прави колосек. Још једном је спречио госте, овога пута Павловића. 

Кренули су "Колонијаши" атаке на гол Младости. Прво Илић, па Раде Јовановић, статива Чабаркапе, и још један шут Продановића који је голман гостију избацио у корнер. Рашомонијада судија кулминирала је пред сам крај утакмице када је помоћник Вуковић (који има само 15 година и није му замерити незнање) подигао заставицу због офсајд позиције, иако је Раде Јовановић лопту примио дубоко на својој половини терена и кренуо сам ка голу гостију. Да ли због неке трунке стида или ста ли већ, главни судија Матић није уважио његову сигнализацију, али Јовановић није успео да постигне гол захваљујући одличној интервенцији голмана Тешић.

Још једном, браво за фудбалере Младог Радника, још једном су показали да имају "срце као кућа", и да су јачи од сваке неправде. А судијској организацији порука:"НЕМОЈТЕ ВИШЕ НИ СЛАТИ СУДИЈЕ НА УТАКМИЦЕ ОВОГ РАНГА ТАКМИЧЕЊА". СТО ПОСТО СМО УВЕРЕНИ ДА БИ СА ДАНАШЊИМ ПРОТИВНИКОМ, КОЈИ ЈЕ УЗГРЕД РЕЧЕНО БИО ИЗУЗЕТНО ФЕР И КОРЕКТАН У ИГРИ, ОДИГРАЛИ ЈОШ ЛЕПШУ, БОЉУ И ПОШТЕНИЈУ УТАКМИЦУ !!!