БУКОВИЦА "RULES"!!!

11.05.2013 13:08

ФК "КОЛУБАРА 2" - ФК "МЛАДИ РАДНИК"   3 : 0  ( 2 : 0 )

Игралиште: у Попучкама

Гледалаца: око 50

Судија: Александар Старчевић ( Д.Буковица)

Стрелци: Павловић у 31. и 45.минуту (из једанаестерца) и Маџаревић у 48.минуту (Колубара два)

Жути картони: Бирчанин, Павловић, Маџаревић (Колубара два), Ђ.Јовановић и Чабаркапа (Млади Радник)

Црвени картон: Митровић (Млади Радник)

 

ФК "КОЛУБАРА 2": Тешић, Ђорђић, Лукић, Тодорчевић, Којић, Николић, Бирчанин, Петрановић, Маџаревић, Павловић, Попић

 

ФК "МЛАДИ РАДНИК": Ђ.Продановић, Митровић, Плећић, Л.Продановић, Ђ.Јовановић ( од 60.минута Пантелић), Чабаркапа, Јездимировић, Теофиловић, Илић (од 75.минута Јанковић), Димитријевић, Тодоровић

 

Шта написати паметно после данашње утакмице. Када на крају и домаћин и гост имају силне замерке на рачун судијске тројке, онда је самим тим све речено. Симптоматично је то да је главни судија из Доње Буковице, одакле је и један од кандидата за виши ранг као и председник Фудбалског савеза Ваљева.  Поделио је картоне домаћим играчима, а онда, да би се како тако извадио и када је видео да ће домаћи , који су били ипак бољи ривал,победити,  досудио непостојећи пенал, а онда за сваки случај уз асистенцију помоћника поништио гол Младом Раднику. Ово није први пут да се овако суди нашем клубу, и озбиљно размислимо  да напустимо лигу и да на тај начин помогнемо одлуку Савеза (која је већ вероватно и донета ) ко ће наредне сезоне ићи у Окружну а ко у новоформирану Међуопштинску лигу. 

На крају, све честитке фудбалерима К2, пре свега на фер и коректној игри и на победи. Нама преостаје да збијемо редове и у наставку првенства одиграмо часно и поштено, као што смо риграли од како смо и основани, а то изгледа није никаква сатисфакција у српском фудбалу. Овде важи правило - ако не намешташ и не "легнеш на руду", онда ниси у "систему". Да је тако, говоре и резултати данашњег кола, погледајте, и ко разуме - схватиће.