КОНАЧНО ТРИЈУМФ!

28.10.2012 17:42

ФК "МЛАДИ РАДНИК"- ФК "ЗАДРУГАР"  2 : 1  ( 1 : 0 )

Игралиште: COLONY ARENA

Гледалаца: око 50

Судија: Александар Старчевић (Ваљево)

Жути картон: Димитријевић (Млади Радник)

Стрелци: Пантелић у 29.минуту и Бошковић у 85.минуту (Млади Радник), Марковић у 90+2 (Задругар)

 

ФК "Млади Радник": Б.Јовановић, Пантелић, Јездимировић, Продановић, Митровић (од 71.минута Бошковић), Јеремић (од 49.минута Плећић), Суботић, Теофиловић, Антић, Димитријевић, Пурач (од 7.минута Р.Јовановић)

 

ФК "Задругар": Зелембаба, Петровић, Милошевић, Карна, Марковић, Маринковић, Љ.Гавриловић, Радовановић, Живановић, Ћировић (од 74.минута Г.Гавриловић), Бојић

 

Коначно победа. Утакмица бити или не бити за Колонијаше. Видео се грч од самог почетка али и велика жеља за победом, али и коначно онај "колонијашки" дух, који је толико недостајао. Велика борба за сваку лопту, подржавање саиграча када погреше, то је толико фалило "плавима" у претходним утакмицама. Пантелић је на време "отворио" госте, у 29.минуту. Пре тога Млади Радник је пропусти неколико изгледних прилика, највећу млади Раде Јовановић. У другом полувремену исти однос на терену, и у 85.минуту ветеран и председник клуба Влада Бошковић после одличне асистенције Продановића левом ногом вара Зелембабу. Гости су су судијској надокнади после грешке одбране Младог Радника постигли почасни погодак.