СРАМОТАН ПОРАЗ!!!

28.04.2013 20:12

ФК "ИСКРА"- ФК "МЛАДИ РАДНИК  6 : 0  ( 0:0)

Игралиште: у Доњој Буковици

Гледалаца: око 30

Судија: Стефан Тејић ( Ваљево)

Стрелци:Митровић ( а.г.) у 48.минуту, Максић у 56, С.Ђукановић у 65, Младеновић у 72, Вујић у 75 и В.Ђукановић у 83.минуту за Искру.

Жути картони: Југовић  (Искра), Чабаркапа и Илић (Млади Радник)

 

ФК "ИСКРА":  Видаковић, Миливојевић, Петровић, Југовић, Нинић, Попадић ( од 46.минута Савић), Вујић, С.Ђукановић, Максић, Матић ( од 65.минута В.Ђукановић), Јаковљевић (од 65.минута Младеновић)

 

ФК "МЛАДИ РАДНИК": Б.Јовановић (од 50.минута Кремић), Пантелић, Плећић, Продановић, Митровић, Чабаркапа ( од 75.минута Стојановић), Јанковић, Теофиловић, Р.Јовановић, Тодоровић, Симић (од 48.минута Илић)

 

Пораз као пораз зна да боли, али када се изгуби на овакав начин, онда боли још више. Пре свега, све честитке домаћину, заслужена победа, и остаје нам да им пожелимо све најбоље до краја првенства. Све честитке и судијама за данашње дељење правде. Играчима Младог Радника само једно питање - шта се десило после првог гола Искре?????? До тада компактна екипа, разбила се у парампарчад и једноставно нестала са терена!?

Нестало је жеље, борбености, снаге, храбрости, нестало је свега оног што их иначе краси. Домаћин је искористио пад после несрећног аутогола Митровића и до краја утакмице напунио мрежу Колонијаша. Не може да буде оправдање ни чињеница да су гости данас играли без четири стандардна играча ( Ђ.Јовановић, Јездимировић, Димитријевић, Ђ.Продановић), јер су у првом полувремену показали да то није велики хендикеп. Проблем је једноставан - он је у глави играча, и време је да га после ове утакмице што пре реше. У противном, неће бити добро. Никако.